Pécsi Sürgősségi Napok A konferencia helyszíne Témák Találkozzunk!

Konferencia melletti esemény

A XI. Pécsi Sürgősségi Napok konferencia zárásaként lehetőségünk nyílt a PTE TTK Földrajzi Intézet Kelet-Mediterrán és Balkán Tanulmányok Dokumentációs Központ közreműködésével Szulejmán Szultán sírjának megtekintésére Szigetváron (VIDEÓ: Megtalálták Szulejmán Szultán türbéjét).
A látogatás időpontja 2016. szeptember 17. (szombat) 14 óra 30 perc. A helyszínre buszok szállítják a jelentkezőket a Barbakán buszmegállótól 13 óra 30 perckor. A visszaérkezés is ide történik előreláthatólag 16 óra 30 perckor.
Szulejmán szultán türbéjének megtekintése turnusokban történik idegenvezetéssel. A látogatás egy ingyenes borkóstolóval zárul.
Jelentkezni a http://konferencia.etk.pte.hu/psn2016/szulejman oldalon, a konferencia regisztrációs felületén, a korábban megadott felhasználónévvel és jelszóval történő belépést követően lehetséges csak azok számára, akik már korábban jelentkeztek a XI. Pécsi Sürgősségi Napok Konferenciára. A létszám korlátozottsága miatt a jelentkezés sorrendjében az első 40 jelentkező vehet részt a programon.


 

Thursday the 24th. Webdesign: RADNAI, Balázs - oxyologia.hu - Joomla Site Templates